شروع دور جدید برنامه های جریان فتنه در 16 آذر با بیانیه موسوی

 

شروع دور جدید برنامه های جریان فتنه در 16 آذر با بیانیه موسوی

شروع دور جدید برنامه های جریان فتنه در 16 آذر با بیانیه موسوی


اختصاصی سبز نبوی :وی که امید وار است بتواندبا این پیام  مجددا با  اردو کشی خیابانی و برخورد با نظام در قالبی جدید که ظاهرا رویکرد جدید جریان فتنه در آستانه هدفمندی یارانه ها می باشد و وصل این آشوبها به اعتراضات بعدی می باشد به هواداران خود چنین می گوید..

خبر اختصاصی نهضت سبز نبوی :وی که امید وار است بتواندبا این پیام  مجددا با  اردو کشی خیابانی و برخورد با نظام در قالبی جدید که ظاهرا رویکرد جدید جریان فتنه در آستانه هدفمندی یارانه ها می باشد و وصل این آشوبها به اعتراضات بعدی می باشد به هواداران خود چنین می گوید که: همراهان جنبش سبز همچنان درخواست اجرای بدون تنازل قانون اساسی!!، پرهیز از خشونت، التزام به اخلاق و روش های اخلاقی !!!را خط مشی اصولی خود می دانند و با هر کس که به هر عنوان و بهانه آشوب کور بیافریند، مخالفند و آن را به ضرر مصالح و منافع ملی ایرانیان و اهداف جنبش سبز می دانند. باید به دیگران نیز توصیه شود که به سیره عقلا متعهد باشند و اگر تشخیص می دهند حرکتی مخرب است، آن را متوقف کنند.
هزینه ناکارآمدی های دولتمردان را مردم کوچه و بازار نباید پرداخت کنند، و نباید بر زخم های عمیق نابسامانی هایشان نمک پاشید. برعکس، چنانچه این همراه کوچک بارها درخواست کرده ام، باید با دستگیری از کسانی که این روزها بر اثر انبوه مشکلات به زمین می خورند کمک شود تا، به دور از روش هایی که کرامت انسانی آنان را از میان ببرد، به زندگی آبرومندانه شان ادامه دهند. چهره زندگی برای بسیاری از مردم زشت شده است، آن را زشت تر نکنیم، بلکه در حد توانمان، در زیبا کردن آن بکوشیم.
۴- دوستان گرامی، پرسیده اید که این روزها که امکان بیان اعتراض ها و انتقادها به سبب سرکوب های شدید و برخوردهای امنیتی وجود ندارد، همراهان جنبش سبز چه باید بکنند؟ حقیقت این است که پاسخ به این پرسش هم باید محصول عقل جمعی باشد و شایسته است که همه همراهان و علاقه مندان به راه سبز امید در ارائه راهکارهای مناسب مشارکت داشته باشند.

وی در این بیانیه که به مناسبت 16 آذرماه منتشر کرده با تکرار شعاری که از طرف انجمن پادشاهی و منافقین طرح شده ، گفته است: یادمان نرود که همه باهم می گفتیم "نترسید نترسید ما همه با هم هستیم"... این درحالیست که جمله مورد اشاره آقای موسوی، همان شعاری است که مسعود رجوی سرکرده منافقین از آشوبگران روز عاشورا خواسته بود آنرا تکرار کنند


نماینده اصلاح طلب:موسوی و کروبی دلیل انشقاق جریان اصلاحات بودند


نماینده اصلاح طلب:موسوی و کروبی دلیل انشقاق جریان اصلاحات بودند

عضو فراکسیون اقلیت مجلس با تأکید بر اینکه روش موسوی و کروبی در برخورد با نتیجه انتخابات پذیرفتنی نیست، گفت: موسوی و کروبی یکی از دلایل انشقاق جریان اصلاحات بودند.

انوشیروان محسنی‌،  با اشاره به اختلافات به وجود آمده در درون جریان اصلاحات، گفت: روش موسوی و کروبی در برخورد با نتیجه انتخابات پذیرفتنی نیست ما روش موسوی و کروبی را قبول نداریم و پس از انتخابات ما به عنوان بخشی از جریان اصلاحات نتیجه آن را ‌پذیرفتیم.

وی افزود: یکی از دلایل انشقاق جریان اصلاحات این است که اصلاح‌طلبان در زمان انتخابات دو گروه شده ‌بودند، عده‌ای با موسوی و گروه دیگر کروبی را همراهی می‌کردند.

*حوادث پس از انتخابات جریان اصلاحات را به شدت دچار اختلاف‌نظر کرد

وی با تأکید بر اینکه حوادث پس از انتخابات شرایطی را به وجود آورد که این جریان به شدت دچار کم‌کاری و اختلاف‌نظر شد، تصریح‌کرد: گروه‌های مختلفی در این جریان حضور دارند و عده‌ای بعد از انتخابات به نتایج آن تن داده و اکنون مشغول فعالیت هستند اما در اطلاع‌رسانی با محدودیت مواجه هستند.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس با بیان اینکه اصلاح‌طلبان باید یک جمع‌بندی و بازبینی نسبت به مواضع گذشته خود داشته و استراتژی جدیدی را برای آینده مشخص کنند، متذکرشد: اصلاح‌طلبان باید با توجه به جریانات بعد از انتخابات 88، خود را برای مجلس نهم آماده کنند.

محسنی بر همین اساس به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص نتیجه انتخابات، اشاره و تصریح‌کرد: همه باید از فرامین رهبری تبعیت کنیم و کسی که تبعیت نکرده دیدگاه و سلیقه خاص خودش را دارد.

وی با تأکید بر اینکه موسوی اصلاً در جریانات سیاسی حضور نداشته است، خاطر‌نشان‌کرد: وی هیچ‌گاه در جریان اصلاحات فعالیت سیاسی نداشته است


فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص دانشجو

مقام معظم رهبری می‌فرمایند:

*به نظر من دانشجوى موفّق کسى است که خوب درس بخواند؛ خوب تهذیب اخلاق کند و خوب به ورزش بپردازد.

*مظهر شهامت و سرعت عملِ ملت ایران دانشجویانند.

*دانشگاه پایگاه اصلى انقلاب بوده و باز هم خواهد بود.

*دانشجو، قشر فاخر و با ارزشى است.

*دانشجویان یکى از قشرهاى زنده و فعّال و با نشاطند. در قضایاى اجتماعى و سیاسى هم باید همین‏طور زنده و فعّال و بانشاط شرکت کنند.

*دانشجو، فرزند ماست؛ متعلّق به ماست؛ متعلّق به این کشور است.

*دانشجو جزو بچه‏هاى برگزیده این خانواده بزرگى است که اسمش ملت ایران است.

*قشر دانشجوى ما، یک قشر ممتاز، برجسته و متدیّن مثل بقیه مردم است.

*اگر دشمنان نتوانستند دانشجو را در جهت خودخواسته به راه بیندازند، یقیناً کار و تلاش و تبلیغى مى‏کنند تا شاید بتوانند دانشجو را به انفعال و بى‏عملى بکشانند.

*انقلاب اسلامى، جهت گیرى دانشگاه را یکسره دگرگون کرد و خودباورى، و ابتکار، و استقلال، و پایبندى به ارزشهاى اسلامى، و جهاد علمى، و آزادى از اسارت و تبعیت، را جهت اصلى آن قرار داد.

*ساده‏انگارى است اگر امید و طمع دشمن بر رجعت دانشگاه به آن گذشته‏ آفت زا، نادیده گرفته شود.

*امروز آماج بسیارى از تبلیغات خصمانه‏ دشمنان، در درجه‏ اول، دانشجویان و دانشگاهیانند.

*این خیلى ارزش دارد که جوان و دانشجوى ما احساس کند این کارى که الان به آن سرگرم و مشغول است، کارى است که مى‏تواند آن را پاى خدا حساب کند و براى خدا دنبال بنماید.

*جوان - چه جوان دانشجو و چه بقیه نسل جوان - اگر حسّاسیت و شوق و شور خودش را از دست داد، دیگر آن جوانى نیست که انسان بتواند براى آینده کشور به او امید ببندد.

*صفا و معنویت و نورانیّت و پاکى جوانان ما بر خیلى از چیزهایى که امروز سعى مى‏شود در محیط جوان و بخصوص در محیط دانشجویان تزریق و تلقین و تحمیل شود، فائق خواهد آمد.

*طبیعت جوان، طبیعت دانشجو و نهضت دانشجویى، مقابله با نفوذ بیگانه، نفوذ دشمن، نفوذ قلدرها، زورگوها و دیکتاتورهاى بین‏المللى در داخل مسائل یک کشور است.

*انتظارم از نسل جوان، به‏ویژه دانشجویان این است که صفا و یکرنگى و طهارت اخلاقى داشته باشند و از دوز و کلکهایى که مربوط به دوره بعد از جوانى و مربوط به ابتلائات زندگى است، خود را دور نگه دارند.

*هر کس در کشور ما نسبت به جامعه جوانِ دانشجو حسّاسیتِ همراه با احساس تکلیف نداشته باشد، بدون شک دچار غفلت است.

*دانشجوى ایرانى، با هوشمندى‏اش، با ایمانش، با احساس استقلالش، با احساس عزّتى که امروز در ملت ایران و بخصوص در جوانان و دانشجویان ما هست، اگر سى سال کار کند، امید هست که به قدر صد سالِ دیگران پیشرفت کند. من معتقدم بین گروههاى دانشجویى، با هر سلیقه‏اى که هستند، باید روابط حسنه برقرار باشد.

*دانشجو اگر قدرت تحلیل سیاسى نداشته باشد، فریب مى‏خورد و فریب خوردن دانشجو، درد بزرگى است که تحمّلش خیلى سخت است.

*اگر دانشجویان بخواهند قدرت تحلیل پیدا کنند، باید فعّالیت سیاسى بکنند؛ باید سیاست را بخوانند، بنویسند، بگویند، مذاکره و مباحثه کنند. تا این کار نشود، دانشجویان توانایى پیدا نمى‏کنند.

*من به طور خلاصه دانشگاه اسلامى را دانشگاهى مى‏دانم که در آن، علم یک ارزش حقیقى است. آدم علم را براى گرده نانى که از آن طریق مى‏شود به دست آورد، تحصیل نمى‏کند.

*شما [دانشجویان‏] باید علم را دوست بدارید، ارزش بدانید، آن را براى خدا و با نیّت خالص دنبال کنید.

*عزیزان دانشجو! سخنرانى و اجتماعات ایرادى ندارد؛ اما دو گروه هیچ وقت همزمان در یک دانشگاه اجتماع تشکیل ندهند. این توصیه پدرانه من به شماست.

*دانشگاههاى کشور، همه حقّ عظیمى بر انقلاب و نظام و پیشرفت جریان علم و فرهنگ در کشور دارند.

*امروز نسل روشنفکر دانشگاهى، یک مسؤولیت ویژه دارد.

*من اصل وجود نشریات دانشجویى و افزایش آن را تا هر مقدارى که ممکن و مناسب باشد، تأیید مى‏کنم؛ خیلى خوب است.

*طبیعت دانشگاه، یک طبیعت جوان است و محیطى که در آن جوان هست، از خصوصیاتش این است که همیشه احتیاج به کمک فکرى دارد.

*نشریات شما باید هدایت‏کننده باشند. ببینید از لحاظ هدایت - هدایت فکرى و دینى و احیاناً هدایت سیاسى جوانان - کجاها کمبود هست، در رفع آن کمبود بکوشید. این بارى است بر دوش شما به عنوان مطبوعات دانشجویى.

*اگر نسل جوان دانشجو بخواهد یک حرکت مؤمنانه انقلابى انجام دهد، معنایش بسیج شدن این قشر در راه خداست.
تشکّلهاى دینى به جوان دانشجو، هویّت دینى و اصیل مى‏بخشد.

*قشر دانشجو براى ما، براى این کشور و براى آینده، مهم است.

*دانشگاهها مانند همه نقاط و مناطق جوانى، مظهر احساسات دینى است.

*من آرزو مى‏کنم که روزى دانشگاه ما - چه دانشگاه دولتى، چه دانشگاه آزاد - به حدى برسد که دانشجو در آن‏جا غرق در امکانات باشد.

*امروز کشور و جامعه ما، بخصوص جامعه‏ى جوان و بالاخص جامعه‏ى دانشجویى ما به خودسازى و درون‏سازى احتیاج دارد.

*دانشجویان به گردن انقلاب و به گردن کشور، به خاطر فعّالیتهایشان، بخصوص در دوره جنگ و دوره‏هاى دیگر، حق دارند

*وظیفه همه است که امروز دانشگاههاى کشور را همچنان محیط امنِ تعلیم و تحقیق نگه دارند.

*دانشجو باید با مسائل سیاسى آشنا شود و مغز تحلیلى پیدا کند.

*فهم سیاسى در دانشگاه، که هم براى استاد، هم براى دانشجو یقیناً جزو ضروریّات است، با سیاست‏بازى ... نباید اشتباه شود.

*دانشگاه، باید سیاسى باشد، تا دانشجو فریب نخورد و وسیله‏اى براى کسانى نشود که مى‏خواهند سر به تن نظام اسلامى و جمهورى اسلامى و هیچ‏کس دیگر نباشد!

*این‏که ما گفتیم دانشگاه‏ها سیاسى باشند، معنایش این است که دانشجو قدرت تحلیل سیاسى پیدا کند تا گروه‏هاى بیرون دانشگاه نتوانند بر اوضاع دانشگاه مسلط شوند.

*دانشجو باید صاحب فهم سیاسى، قادر بر تحلیل سیاسى، قادر بر شناخت انگیزه‏ها و جریان‏هاى سیاسى، و صاحب شناخت از اوضاع سیاسى کشور و جهان - نه فقط کشور - باشد.

*عشق و علاقه من به دانشجو، بخش عمده‏اش ناشى از صفا و صداقت دانشجوست.

*از آفات جنبش دانشجویى این است که به آرمانها و آرمانگرایى پشت کنند.

*خصوصیت دانشجو، تعمّق و تدقیق است.

*دانشگاه اسلامى، قطعاً باید از لحاظ علم، از لحاظ تحقیق و از لحاظ همه چیزهاى دیگر، پیشرو باشد.

*قشر دانشجو براى کشور و آینده‌ی آن و نیز براى آینده انقلاب و سرنوشت این ملت، مهمّ است.

*انتظارم از نسل جوان، به‏ویژه دانشجویان این است که حالت صفا و یکرنگى و طهارت اخلاقى داشته باشند و از دوز و کلکهایى که مربوط به دوره بعد از جوانى و مربوط به ابتلائات زندگى است، خود را دور نگه دارند.

*دانشگاه هم نوعى مسجد است.

*هر وقت در دانشگاه‏ها دانشجو به دلبستگى‏هاى دیگرى پرداخته، علم در آن‏جا ضعیف شده است.

*هر وقت دانشگاه‏ها به طرف بى‏بندوبارى رفتند علم در آن‏جا ضعیف شده.

*واقعاً اگر دانشجویان بخواهند سعادتمند شوند و به ابتلائات گوناگون دچار نشوند، باید آنها را متدین تربیت کنید.

*محیط دانشجویى، محیط جوان و محیط پاک و بى‏آلایشى است.

*محیط دانشجویى محیط صفا، محیط صداقت، محیط صمیمیت، محیط پاسخگویى به احساسات درست است.

*اگر مى‏خواهید دانشگاه به علم و تحقیق و انسانیت و خدمت و همه چیز برسد، راهش این است که فضا را دینى کنید.

*مهمترین فریضه دانشگاهها این است که در درون خودشان مسأله علم و تحقیق را دو دستى بچسبند.

*باید در داخل دانشگاهها روح علم و روح تحقیق در دانشجو واقعاً رسوخ پیدا کند.

*دانشگاهى که در آن جنجال و شعار و هیاهو باشد، دیگر چندان به علم نخواهد پرداخت.

*عزیزان من! به این که با نام اسلام در محیط جوانِ دانشجویى تلاش مى‏کنید، افتخار کنید.

*چون دانشجوها نسل فرزانه و آگاه و برگزیده کشورند، بایستى بیشتر از دیگران احساس مسؤولیت کنند.

*طبقه و قشر دانشجو بایستى اسیر جلوه‏هاى دنیا نشود.

*یکى از خطرات محیط دانشجویى این است که آنها از مسائل سیاسى و از سیاست دلزده شوند و کنار بروند.

*دانشجو بودن یک ارزش است.

*جوان باشى، اهل علم باشى، آزاد اندیش باشى، آرمانگرا باشى، شاد باشى، در صحنه باشى؛ همه اینها خصوصیاتى است که در زیر عنوان دانشجو نهفته است

*خاصیت دانشجویى، آرمانگرایى است.

* دانشجو؛ هوشمند و هشیار و باسواد و بانشاط و جوان و خسته‏نشو و آرمانگراست و دلش پاک است.

*[شما دانشجویان‏] ستارگان درخشانى هستید که آسمان آینده این کشور را نورباران کرده‏اید.

*یکى از وظایف مهم دانشگاهها عبارت است از نواندیشى علمى.

*آنچه که براى یک محیط علمى و دانشگاهى وظیفه آرمانى محسوب مى‏شود، این است که در زمینه مسائل علمى، نواندیش باشد.

*مهم این است که روح نوآورى علمى در محیط دانشگاه زنده شود و زنده بماند.

*دانشگاه باید بتواند یک جنبش نرم‏افزارىِ همه‏جانبه و عمیق در اختیار این کشور و این ملت بگذارد تا کسانى که اهل کار و تلاش هستند، با پیشنهادها و با قالبها و نوآوریهاى علمىِ خودى بتوانند بناى حقیقى یک جامعه آباد و عادلانه مبتنى بر تفکّرات و ارزشهاى اسلامى را بالا ببرند.

*بنده طرفدار دانشگاهى هستم که اصولى، اعتلاطلب، روبه‏مردم، فعّال و از لحاظ علمى و فکرى پُرنشاط باشد.
دانشگاه باید دائم نردبان تعالى را طى کند و پیش برود.

*نسل جوان دانشجو اجازه نخواهد داد که دانشگاه خانه امن دشمنان این ملت و فریب‏خوردگان بیگانه شود.

*خودسازى فکرى و اخلاقى و انقلابىِ درونىِ دانشجویان یک فریضه است.

*دانشگاه باید انقلابیّون مثبت پرورش دهد.

*باید محصول دانشگاههاى ما، انقلابىِ مثبت، انقلابىِ فعّال، انقلابىِ مسؤول، انقلابىِ متعهّد و امیدوار باشد.

*دانشگاه در نظام جمهورى اسلامى و در پیگیرى همه هدفهاى آن، یک نقش اساسى دارد.

*یک ملت و نسل جوان دانشجو بداند که همیشه نباید شاگرد ماند و دست نیاز براى تولید علمى دیگران دراز کرد؛ باید به تولید علم پرداخت.

*هر چیزى که مزاحم علم و آگاهى باشد، جایش در دانشگاه نیست.

*دانشگاه ضربه اساسى را از همین دخالتها و نقش‏آفرینى متحجّران سیاسى در محیطهاى دانشجویى مى‏خورد.
محیط دانشگاه، محیط بالیدن شخصیتها، جوشیدن استعدادها و بروز و ظهور نقاط درخشانِ پنهان در شخصیت انسان است.

*محیط دانشگاه را محیط بسیج علمى و سیاسى و فکرى و اخلاقى قرار دهید.

*اکنون دانشگاه به تلاش براى پیشرفت علمى و رشد فکرى و نورانیت معنوى روزافزون بیش از همیشه نیازمند است.

*براى جوان دانشجو هیچ فسادى بالاتر و خطرناکتر از خلاء ایمان آگاهانه نیست و این است که زمینه‌ى همه‌ى فسادها و انحرافها را فراهم مى‌آورد.

*به‌هرحال نسل جوان دانشجو اگر به علم بپردازد و دانشجو باشد، این تعیین‌کننده‌ى شناسنامه‌ى ملت ما در بیست، سى سال دیگر است. علت احترام من به قشر دانشجو - که شما هم جزو آنها هستید - در درجه‌ى اول این است.