درخواست جدید منافقین از خاتمی


یکی از عناصر نزدیک به گروهک منافقین با انتقاد از موضع اخیر خاتمی مبنی بر ابراز تمایل به حضور در انتخابات، از وی خواست شعار رفراندوم سر دهد.

محمد ملکی با تکرار سناریوی طراحی شده از سوی عناصری نظیر مایکل لدین، از خاتمی خواسته تا به جای شرکت در انتخابات خواستار رفراندوم شود. این در حالی است که فتنه گرانی چون خاتمی پس از دریافت تودهنی از ملت و شکست در اردوکشی و آشوب خیابانی، مجبور شده اند دنده عقب بگیرند و تظاهر به تبعیت از قانون اساسی و همراه با جمهوری اسلامی کنند.


ملکی در نامه خود به خاتمی که از سوی گویانیوز، جرس و بالاترین منتشر شده همچنین می نویسد: جناب خاتمی بیایید کمی صادقانه با هم صحبت کنیم. راستی شما فکر می کنید اگر وضع مانند ده دوازده سال پیش شود و شما رئیس جمهور شوید و مجلسی مانند مجلس ششم هم در اختیار شما باشد با چنین قانون اساسی جنابعالی در پایان کار نخواهید فرمود من یک تدارکاتچی بیشتر نبودم؟ جناب استاد! چرا از گذشته درس نمی آموزیم؟ جناب آقای خاتمی من مشفقانه به شما می گویم دیگر این چنین حرفها و موضع گیریها دردی را دوا نمی کند، اگر می خواهید به جبران کم کاریها و فرصت سوزیهای گذشته کاری انجام دهید، بیایید همه با هم و دست در دست هم و با یک صدا فریاد کنیم که ما فقط در یک همه پرسی آزاد شرکت می کنیم.
وی همچنین درباره شرط گذاری خاتمی برای شرکت در انتخابات نوشت: شما از طرف چه کسانی شرایط را تعیین می کنید، جنبش سبز، اصلاح طلبان، روحانیت، مردم؟! دیدید که آقای جنتی چطور آب پاکی را روی دست شما ریخت و گفت اصلا نیازی به حضور شما نیست که برای نظام شرط تعیین می کنید.


در همین حال سایت گویانیوز در مقاله دیگری و درباره اظهارات چندی پیش خاتمی در دیدار برخی اعضای اقلیت مجلس تاکید کرد: می توان از خاتمی به عنوان یکی از معدود افراد سیاسی نام برد که وقتی بر کرسی سخن گفتن می نشیند با گفته های دو پهلوی خودش طرفدارانش را دچار سردرگمی کرده و همیشه راهی برای انتخاب مسیرهای مختلف و توجیه عملکرد خود باقی می گذارد. او حتی نخواسته تا بصورت واضح و روشن بر روی یکی از گزینه ها مثلا حذف نظارت استصوابی و یا در مورد خصوصیات رد و قبول صلاحیت کاندیداها اشاره داشته باشد. حالا بر فرض محال بپذیریم که خواسته های خاتمی را بپذیرند و راه برای شرکت اصلاح طلبان در انتخابات باز شود چند سؤال اساسی و کلیدی پیش خواهد آمد؛ مهم ترین سؤال این است که این اقلیت موجود در مجلس چه کردند که الان می توان با تکیه بر آن دوباره به پای صندوق رای رفت و به آنها رای داد؟ و اصلاح طلبان موجود در مجلس چه تاثیری بر عملکرد مجلس داشته که می توان با دلگرمی بر آنها، افراد مشابه را انتخاب کرد؟
گویانیوز اضافه کرد: حاکمیت کلی هزینه کرده اعم از پاسخگویی به مجامع بین المللی تا اغتشاشات که بتواند جریانی را که ستون پنجم دشمن و عاملان پروژه براندازی نرم می داند، از میدان بدر کند و به هیچ عنوان نمی پذیرد تا دوباره آنان به عرصه سیاست برگردند. همچنین باید گفت خود خاتمی در سال 78 در دانشگاه تهران در پاسخ به شعار دانشجویان که «زندانی سیاسی آزاد باید گردد» گفت ما زندانی سیاسی نداریم، حالا خنده دار و مضحک نیست که همین آقا خواستار آزادی زندانیان سیاسی می شود؟ و اکنون آیا هیچ یک از مسئولین کشوری پذیرفته اند که ما زندانی سیاسی داریم؟ و هیچ یک از زندانیان به حکم سیاسی بودن در زندان هستند؟ بلکه همه جا گفته اند جمعی اغتشاشگر و محارب هستند. از طرف دیگر دادستان تهران به خاتمی می گوید که باید برای محاکمه آماده شود و کیهان می نویسد که خاتمی دوست کسانی چون جرج سوروس و راسموسن دبیرکل ناتو و موتلف منافقین و بهایی ها و سلطنت طلبان و تروریست ها می باشد. دوپهلو حرف زدن خاتمی در این شرایط در حکم گره زدن به باد است و باعث تشدید بی اعتمادی به وی می شود.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد