استقرار ایستگاههای نظارتی آمریکا در کشورهای همسایه برای رصد ایرا


استقرار ایستگاههای نظارتی آمریکا در کشورهای همسایه برای رصد ایران



نشریه آلمانی اشپیگل از استقرار ایستگاههای نظارتی آمریکا در کشورهای همسایه ایران برای بررسی اوضاع جمهوری اسلامی ایران،پرده برداشت.
نشریه آلمانی اشپیگل در گزارشی با عنوان«عملکرد سران فتنه» (موسوی،کروبی، خاتمی)  گفت: دیپلمات‌های آمریکایی در هیچ کشوری مانند ایران این‌گونه به خطا نرفتند. پیش‌بینی نکردن انقلاب ۱۹۷۹ (انقلاب اسلامی ایران) و حتی ممکن ندانستن آن یکی از بزرگ‌ترین ارزیابی‌های غلط سیاست خارجی آمریکا بوده است. به علاوه، این ارزیابی غلط همچنان اثرگذار است و برای آمریکایی‌ها تا به امروز ناگوار بوده است.

شایان ذکر است؛ کاندولیزا رایس "وزیر سابق امور خارجه آمریکا" در ابتدای سال ۲۰۰۶ اعلام کرده بود: چنین اتفاقی نباید یک بار دیگر رخ دهد.

از این زمان به بعد، در سفارت‌خانه‌های آمریکا در باکو، عشق آباد، بغداد و لندن و همچنین کنسولگری‌های ایالات متحده در دوبی و استانبول، گروهی ویژه از "ناظران ایران" تشکیل شده است که این گروه به بررسی اوضاع جمهوری اسلامی می‌پردازند.

یاس آمریکا از سران فتنه

بر اساس گزارش اشپیگل، این کارشناسان با طیف گسترده‌ای از مخالفان حکومت در سطوح مختلف و حتی طبقات موسوم به کارگری گفتگو می‌کنند.

اهمیت این ایستگاه‌های نظارتی به حدی است که زیر نظر مستقیم مسئولان ارشد آمریکایی قرار دارد.

هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا در تابستان ۲۰۰۹ از ایستگاه نظارتی در عشق‌آباد پایتخت ترکمنستان، برای گزارش‌های "بسیار مفیدش" در مورد انتخابات ریاست جمهوری ستایش کرد.

اما یافته‌های این ناظران، در واقع به گونه‌ای است که چهره‌ای منفی از سران مخالفان دولت ایران ارایه کرده است. این یافته‌ها بیانگر آن است که میرحسین موسوی فردی لجوج و فاقد خصوصیات کاریزماتیک است، مهدی کروبی سرکش اما فاقد هرگونه نفوذ است، محمد خاتمی فردی محتاط و ضعیف است.

مردم ایران حکومت اسلامی می‌خواهند

نکته جالبی که در گزارش اشپیگل مورد توجه قرار گرفته این است که: گاهی نظر این طبقه با نظر نخبگان غرب‌گرا تفاوت بسیار دارد.

گزارش «ناظران ایران» در مرز ترکمنستان از افراد مخالف دولت حاوی این است که: "مردم ایران حکومت اسلامی می‌خواهند.

اشپیگل در ادامه گزارش خود آورده است: آمریکا در زمینه مبارزه با مواد مخدر نیز راه دیگری ندارد جز اینکه با ایران در مبارزه با قاچاق مواد مخدر همکاری کند چرا که در غیر این‌صورت، اروپا را مواد مخدر در بر می‌گیرد.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد