تو را به خدا بنزین را گران کنید!


تو را به خدا بنزین را گران کنید!
عصبانیت ضدانقلاب از عدم تغییر سهمیه و قیمت بنزین در آذرماه
تو را به خدا بنزین را گران کنید!

هدف از اتخاذ این تاکتیک رسانه ای، محافظت از افکار عمومی در مقابل هیاهوی تبلیغاتی معاندان نظام است که در پوشش مخالفت با قانون هدفمندی یارانه ها اهداف سیاسی خود را دنبال می کنند. بر اساس این تاکتیک تعداد افراد مطلع از زمان اجرای هر یک از بخش های قانون تا حد امکان پایین بوده تا احتمال درز اطلاعات و ایجاد فرصت جنگ روانی توسط گروه مخالف، به حداقل میزان ممکن برسد.
 
تصمیم هوشمندانه ستاد مدیریت مصرف سوخت، در تثبیت قیمت و سهمیه بنزین برای آذرماه، محافل ضدانقلاب را آشفته کرد.

به گزارش خبرنگار بولتن، از آخرین روزهای آبان ماه، رسانه های ضد انقلاب و وابسته به فتنه، شانتاژ خبری گسترده ای را علیه احتمال افزایش قیمت بنزین و حذف سهمیه آن به راه انداختند.
 
این رسانه ها با پیش فرض اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در بخش حامل های سوختی از ابتدای آذرماه، در اقدامی هماهنگ تلاش وسیعی را برای تهییج افکار عمومی علیه این اقدام آغاز کردند.
 
چنانچه در هفته منتهی به آذر نزدیک به 2 هزار مطلب با محوریت "ترساندن مردم از عواقب" اجرای این قانون در سایت های خبری وابسته به آنان منتشر شد.

 
"افزایش ناگهانی تورم"، "گرانی شدید کالاها"، "بالا رفتن بیکاری" و ... از جمله کلیدواژه های مشترک در کلیه این مطالب بود. نویسندگان این مطالب، ضمن القای بروز قطعی آشوب های اجتماعی از فردای واقعی شدن قیمت بنزین، "مردم" را به شرکت در شورشهای خیالی و مخالفت با این تصمیمات فرا میخواندند.

جریان فتنه پس از شکست در پروژه آشوب های خیابانی پارسال به بهانه انتخابات، از ابتدای سال جاری تلاش کرده است با مانور روی مسئله یارانه ها، جامعه را اینبار به بهانه مسائل اقتصادی به آشوب بکشاند و از آن طریق خواسته های سیاسی خود را جهت ضربه به نظام پیگیری کند.

 
در همین ارتباط هفته گذشته ارژنگ.ب از اعضای سازمان کمونیستی راه کارگر نوشت: "اعتراضات توده ای به عواقب قطع یارانه ها و آزاد سازی قیمت ها، فرصتی تاریخی فراهم می آورد تا جنبش مطالباتی، با جنبش سیاسی که سال گذشته در کشور جریان داشت، پیوند بخورد."

 
هم راستا با تحرکات رسانه ای ضدانقلاب خارج نشین، برخی سران فتنه در داخل نیز با ابراز سخنان و انتشار بیانیه، برای تهییج افکار عمومی دست به کار شدند. از آن جمله، انتشار بیانیه ای منسوب به میرحسین موسوی است که در آن به بهانه 16 آذر اتهاماتی گسترده علیه نظام و دولت تکرار شده است. موسوی در عین حال ضمن تکیه بر جملاتی برای تحریک به آشوب، تلاش کرده است همچون گذشته خود و همفکرانش را از آنچه "شورش های کور" می خواند، مبرا سازد.
او در این بیانیه، با استفاده از تاکتیک فرار به جلو، نظام را متهم کرد که میخواهد آشوب های خودساخته به پا کند(!).

 
این بیانیه با استقبال چشم گیر ضد انقلاب مواجه شد. مهدی.الف از عناصر فراری فتنه سبز در مطلبی تحت عنوان "نقدی بر بیانیه اخیر مهندس موسوی"، نوشت: "به نظر می رسد اگرچه عنوان بیانیه به مناسبت روز دانشجو است اما محتوای آن بیشتر مربوط به طرح هدفمند کردن است و موسوی با هوشمندی نخواسته است بیانیه ای با تیتر مخالفت با اجرای طرح هدفمند کردن صادر کند از این روی تلاش کرده است به صورت غیرمستقیم به آن اشاره کند."

 
او در ادامه در ابراز نظری مشابه عضو سازمان راه کارگر تاکید کرد: "به نظر من در شرایط فعلی جنبش سبز به نوعی تجدید قوا نیاز دارد و طرح هدفمند کردن فرصتی است که جنبش سبز می تواند ضمن تجدید قوا، رهبری اعترضات اجتماعی را بر عهده گیرد".

 
با این وجود اقدام هوشمندانه دولت، اولا در اعلام دیرهنگام تصمیم و ثانیا تثبیت سهمیه و قیمت فعلی بنزین برای آذرماه، جریان فتنه را به شدت شوکه کرد. آنان که انتظار اتخاذ چنین تصمیمی را نداشتند، پس از چند ساعت سکوت، مطالبی منتشر کردند که نشان از عصبانیت آنان داشت. در یکی از این مطالب، نویسنده ضمن ابراز ناراحتی از اینکه چرا دولت بنزین را گران نکرد، از اینکه "فرصتی برای اعتراض از کف آنان رفته" بسیار ابراز تاسف کرده است.
 
 
در جبهه جنگ روانی، پیروز میدان کیست؟محمود احمدی نژاد، رییس جمهور، دو ماه پیش خبر از فعال شدن ستاد تبلیغاتی علیه قانون هدفمندی یارانه ها داده بود. این ستاد که بی شک از امکاناتی فراتر از امکانات محدود رسانه های وفادار به نظام برخوردار است، در این مدت تلاش وافری کرده است تا همزمان با ترساندن مردم از غواقب اجرای این قانون بر معیشت آنان، در عزم مجریان این قانون خدشه وارد کند.

 
با این حال تاکتیک هوشمندانه ای که دولت تاکنون در روند اطلاع رسانی قانون هدفمندی یارانه ها در پیش گرفته، نه تنها عمده نقشه های ضدانقلاب برای گل آلود کردن آب و گرفتن ماهی از آن را خنثی کرده، بلکه بخش اعظمی از عوامل اجرایی فتنه که مسنول اجرای اوامر رسانه ای آنان هستند را مستاصل و خسته کرده است.
 
هدف از اتخاذ این تاکتیک رسانه ای، محافظت از افکار عمومی در مقابل هیاهوی تبلیغاتی معاندان نظام است که در پوشش مخالفت با قانون هدفمندی یارانه ها اهداف سیاسی خود را دنبال می کنند. بر اساس این تاکتیک تعداد افراد مطلع از زمان اجرای هر یک از بخش های قانون تا حد امکان پایین بوده تا احتمال درز اطلاعات و ایجاد فرصت جنگ روانی توسط گروه مخالف، به حداقل میزان ممکن برسد.

 
از دیگر نتایج این تاکتیک، فراهم نشدن خوراک تبلیغاتی برای عناصر فرصت طلب و سلب قدرت تمرکز فکری و مدیریتی از آنان است؛ امری که سبب تکراری و بی محتوا شدن تحلیل های منتشره در این رسانه ها شده و در نهایت اعتماد مخاطبان به رسانه های مذکور به حداقل ممکن می رساند.
ماجرای تعیین تکلیف بنزین برای آذر و آچمز شدن عوامل رسانه ای فتنه ساز، درستی اتخاذ این تاکتیک و نتیجه بخش بودن آن را به خوبی نشان داد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد