دولت خاتمی البته پرکار نبود بلکه به دنبال بازی های حزبی و سیاسی بود ولی پرخرجی های دولت سازندگی را هم داشت/ سبز مقدس ... سبز محترم ... سبز معترض ... سبز منحرف/ من پیشگو نیستم ! این را هم درست نمی دانم که از الان مانند برنامه 90 اعلام کنیم که ببینندگان محترم پیامک بزنند که این تیم می برد یا آن تیم ! اساسا این نوع اظاهر نظرها رجما ً للغیب است و فضلی برای گوینده و شنونده ندارد اما مهمتر از آن این است که از الان وظیفه خودم می دانم مردم و خودم را به این سمت و سو هدایت کنم که به اصلح رای دهیم حجت الاسلام و المسلمین رسایی نماینده محترم مردم تهران و حومه در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوال یکی از کاربران که از وی درباره عملکرد و کیفیت هر یک از دولت های آقایان هاشمی، خاتمی و احمدی نژاد پرسیده بود، گفت:« دولت هاشمی دولتی پرکار اما پرخرج هم بود . پرخرجی این دولت هم در سیاست های اقتصادی و هم در سیاست های مدیریتی آن نمایان بود . البته به دلیل این پرخرجی ها ، پرکاری دولت وی همواره در جیب قشر خاصی قرار می گفت. دولت سازندگی بیش از آن که مردم محور باشد، حزبی با محور شخص هاشمی بود .
دولت خاتمی البته پرکار نبود بلکه به دنبال بازی های حزبی و سیاسی بود ولی پرخرجی های دولت سازندگی را هم داشت . یعنی همان سیاست های مدیریتی و همان سیاست های اقتصادی هاشمی بر این دولت سایه انداخته بود . این دولت هم به دلیل برآمدن از دل احزاب ، مردم محور نبود اما به دلیل شخصیت ضعیف آقای خاتمی شخص محورهم نبود بلکه حزب محور بود.
دولت احمدی نژاد را پرکار و کم خرج می دانم ، پرکاری آن مشهود است و کم خرجی آن نیز در سیاست های اقتصادی و مدیریتی آن پیداست. این دولت از آنجا که از دل مردم بیرون آمد ، مردم محور شد و نه حزب محور . مدلی که اهل بیت( علیهم السلام) ما را به آن سمت و سو هدایت کرده اند ، همین مدل کثیر المعونة و قلیل مؤونة است یعنی کار زیاد و خرج کم. »
وی همچنین پیرامون دو دستگی ملت بخاطر مسائل بعد از انتخابات به جنبش سبز و مخالفانشان اظهار داشت: « بر خلاف نظر شما من فکر نمی کنم که ملت ما دو دسته شده باشند بلکه واقعا ما مردمی یک پارچه داریم . این که شما ادعا کنید که معترضین زیادند اول دعواست ! بر اساس چه دلیلی شما مدعی هستید که آنها زیادند و اینها کم هستند ؟ حوادث پس از انتخابات دهم روز به روز از تعداد معتقدین به تقلب کاسته است ، نشانه آن هم همین نبود پایگاه اجتماعی این جماعت است که خودشان به آن معترفند.
به عقیده من سبزها چهار دسته اند : سبز مقدس که حدود 75 میلیون نفر در داخل کشور هوادار دارد . همه ما از طرفداران سبز مقدس هستیم . سبز محترم که حدود 13 میلیون جمعیت آنهاست . همه آنهایی که در انتخابت شرکت کردند و به یکی از کاندیداهای دیگر غیر از احمدی نژاد رای دادند بویژه آنها که به موسوی رای دادند ، محترمند چون با رای آنها بود که میزان مشارکت در کشور ما به 85 % رسید و مشتی بر دهان یاوه گویان بود.
سبز معترض که تعداد آنها در ابتدا در کل کشور شاید به دو میلیون نفر می رسید اما اندک اندک با روشنگری های صورت گرفته و با توجه به اعترافات امثال ابطحی و تاج زاده مبنی بر عدم تقلب و همچنین با رفتارهای امثال موسوی در هواداری از کسانی که به عاشورا اهانت کردند ، کم کم از تعداد آنها کاسته شد و تعداد معترضین در حال حاضر شاید به بیست هزار نفر هم نرسد اما در عین حال با افراد معترض که قصد بر هم زدن نظم عمومی ندارند هم باید مدارا کرد و به اعتراضشان پاسخ داد .
سبز منحرف که عمدتا کسانی هستند که اساسا در انتخابت شرکت نکردند و اعتقادی به جمهوری اسلامی ندارند . این جماعت از ابتدای انقلاب هم بودند ، خانواده ساواکی ها ، اعدامی ها ، خلافکاران ، بی دین ها و ... منتهی در سال های قبل به دلیل عدم انسجام و عدم پشتیبانی از طرف شخصیت های سیاسی ، نمی توانستند کاری کنند ولی در فتنه اخیر با حمایت سران فتنه و تجمع در تحت یک رنگ ، انسجام پیدا کردند ولی خیلی زود رنگ حقیقی آنها برای مردم معلوم شد . این سبز همان کسانی بودند که مسجد آتش زدند ، به بسیج حمله کردند و در عاشورا آن افتضاح را به بار آوردند.»
ایشان در پاسخ به سئوال فردی دیگر که از وی خواسته بود رئیس جمهور بعدی را از بین گزینه های معرفی شده پیش بینی کند، تصریح کرد:« من پیشگو نیستم ! این را هم درست نمی دانم که از الان مانند برنامه 90 اعلام کنیم که ببینندگان محترم پیامک بزنند که این تیم می برد یا آن تیم ! اساسا این نوع اظاهر نظرها رجما ً للغیب است و فضلی برای گوینده و شنونده ندارد اما مهمتر از آن این است که از الان وظیفه خودم می دانم مردم و خودم را به این سمت و سو هدایت کنم که به اصلح رای دهیم ، بلغ ما بلغ .»
حجت الاسلام رسایی همچنین درباره کاندیدا شدنش برای ریاست جمهوری تاکید کرد: « به کسی گفتند که چرا خانه نمی خرید گفت : پنجاه درصدش درست شده ، من می خواهم ولی پول ندارم . در خصوص موضوع ریاست جمهوری برای مثل بنده فکر می کنم نه من می خواهم و نه از چنین شرایطی برخوردارم و نه اساسا مردم خواهان آن هستند! یعنی پنجاه درصدش هم درست نشده است»
|