جناب استاد با چه کسی نرد عشق می بازید؟!


جناب استاد با چه کسی نرد عشق می بازید؟!

شجریان نشان داد که همچنان در وادی فتنه گام می زند و گویا نخواسته صدای رسای ملت ایران را بشنود.

شب گذشته باز هم گفت و گویی از استاد آواز ایران از شبکه بی بی سی فارسی پخش شد.در طی یکسال و نیم گذشته حرف و حدیث ها درباره اظهارات  شجریان بسیار است و گفتنی ها بسیارتر. شجریان که هم اکنون در ایران به سر می برد نشان داد که همچنان در وادی فتنه گام می زند و گویا نخواسته صدای رسای  ملت ایران را بشنود. البته مواضع و رفتارهای دو، سه سال اخیر شجریان بویژه پس ا زانتخابات دوره دهم ریاست جمهوری،برخی ازدوستداران ایشان را به شدت نگران کرده است که آیا شجریان همچنان دوست دارد در دایره نظام باقی بماند یا خیر؟
اینکه انسان فارغ از هر شغل و منصب منزلتی، نسبت به تحولات سیاسی - اجتماعی پیرامونش حساس باشد و دغدغه داشته باشد، امری است پسندیده و درخور ستایش. اما کیفیت بیان این دغدغه - فارغ از درستی یا نادرسی آن - امری است مهم و البته حساس.
جناب استاد که با مجری بی سی فارسی در حال بازی تخته نرد!بود به راحتی می توانستند موضع سیاسی و نقد خود را از طریق رسانه های وطنی منعکس کنند، همانگونه که بارها ایشان انتقادات خود را در داخل کشور و از طریق رسانه های وطنی بیان کردند و هیچ ممانعتی هم از انتشار این نقدها نشد. شجریان در برنامه شبکه بی بی سی فارسی  همچنان خود را وفادار به فتنه نشان داد و با تکرار مواضع گذشتته نشان داد در راهی که گام گذاشته برگشتی برای خود متصور نیست!
وی که مدعی سخنگویی خس و خاشاک! است در این گفت و گو مدعی شد ملت و حکومت در برابر هم قرار گرفته اند و آن که در نهایت پیرور خواهد شد ملت است!. این اظهارات در حالی مطرح می شود که پیش ا زاین نیز برخی از فتنه گران مدعی شده بودند که نظام در برابر ملت ایستاده و بالعکس ولیکن با حضور پررنگ و حماسی مردم در 9 دی و 22 بهمن و... مشخص شد که رشته الفت مردم با نظام اسلامی به این راحتی که جناب استاد! مدعی هستند گسستنی نیست و البته ملت در برابر فتنه گران و حامیان آنها که مدعی سخنگویی مردم هستند ایستاده اند نه نظام. البته شجریان که در گفت و گویی دیگر خواهان ایجاد حکومت سکولار در ایران شده بود در این برنامه مستند بی بی سی سخنان دیگری نیز در مخالفت با خواست 24 میلیون و رای اکثریت به زبان راند!
جناب استاد!باید بداند که عرصه سیاست، ‌کمی با هنر و موسیقی و سازسازی متفاوت است. ‌برای استاد شدن در موسیقی، ‌باید هزاران اشتباه و خطا را تجربه کنی، ‌اما در سیاست شاید اولین اشتباه، ‌آخرین اشتباه باشد!و چه بهتر که استاد فقط آواز بخواند!
روال منطقی انحراف فکری شجریان و دگردیسی وی از سال 60 به بعد، چنین فرجامی را محتوم جلوه می‌داد.بیشتر انسان‌ها فرازی دارند و فرودی ابدی، برخی هم فرودی دارند و سپس فرازی ابدی، دسته اول بیچارگان‌اند و دسته دوم رستگاران حال باید دید جناب استاد از کدام دسته اند؟
 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد