اختصاصی/پدر شهید محمد حسین فیض:

درباره :


اختصاصی/پدر شهید محمد حسین فیض:
جرس حرف من را سانسور کرد
جنبش سبز علوی: پدر شهید فیض:شاید ده‌ها بار با ما تماس گرفتند که مصاحبه کنند، اطلاعاتی کسب کنند، یک شکلی که می‌خواهند بگویند این اتفاق از طرف نظام بوده و این را وانمود کنند.

مصاحبه با خانواده شهید محمد حسین فیض/1


به گزارش خبرنگار جنبش سبز علوی، مرحوم «محمدحسین فیض»، دیپلم حسابداری داشت و مربی ورزش بسیج بود. در حالی که در روز 30 خرداد سال 1388 برای رفتن به شرکت برادرش رهسپار شده بود، در میانه‌ی راه از پشت سر و از ناحیه سر هدف گلوله فردی ناشناس قرار گرفت و جان سپرد. وی تنها ۲۶ سال داشت و متاهل و صاحب یک فرزند دوساله بود. دل نگرانی خانواده فیض آینده‌ی این فرزند خردسال است.


پدر شهید فیض در تحلیل حوادث بعد از انتخابات بیان داشت:


 اینجور نبود که کسانی که مردم را به خیابان‌ها دعوت می‌کردند، اگر رأی می‌آوردند هیچ اتفاقی نمی‌افتاد نه، اگر رأی می‌آوردند شاید بدتر از این هم می‌شد این طور که معلوم است برنامه داشتند. می‌خواستند آبرو نظام را ببرند و چهره نظام را لکه‌دار کنند. شما نتایج انتخابات و حضور مردم را نگاه کنید، هیچ کجای دنیا نیست که 80 درصد مردم در انتخابات شر کت کنند، شما همه کشورهای اروپایی نگاه کنید، فرانسه که ادعا دارد مهد آزادی است و یا انگلستان،  هر کدام را که نگاه کنید حضور مردم در پای صندوق‌های رأی، به 50 درصد نمی‌رسد. آماری که آمریکایی‌ها از حضور مردمشان به آن افتخار می‌کنند  را ببینید. این حضور مردم در ایران آنها را شگفت زده کرد، واقعاً یک شگفتی بود.


غلامرضا فیض یکی از دلایل اغتشاشات خیابانی را سرپوش گذاشتن دروغ‌هایی که درباره ایران ساخته بودند دانست و ادامه داد:  این همه مردم در انتخابات شرکت کردند. برای آنها گران تمام شد و حالا می‌خواهند این شیرینی را به کام مردم تلخ کنند حتی خسارت مالی و جانی به مردم وارد کنند.


ببینید، مثلاً در خیابان‌هایی که یک عده‌ای آمدند و اغتشاش کردند اگر کسی یک مغازه‌ایی داشته باشد، کل سرمایه‌اش حدوداً 300 – 400 میلیون بوده است، به این آقایانی که دعوت به اغتشاش و حضور در خیابان می‌گویم: شما باعث و بانی شده‌اید که مغازه‌‌ی آن بنده‌ی خدا را آتش بزنند و زندگی‌اش را نابود کنند. شما زمینه را برای این طور کارها آماده کردید. شما که دَم از قانون می‌زنید مگر قانون مشخص نکرده است که اگر کسی اعتراضی دارد شکایتی دارد از طریق مراجع قانونی باید پیگیری کرد؟ روند آن در قانون روشن است، باید شکایتش را به شورای نگهبان ارائه کند و از طریق‌های قضایی پیگیری نماید. احتیاج نیست که هر کسی اگر اعتراضی دارد در خیابان بیاید و بخواهد حقش را ثابت کند. این افراد از قبل برنامه‌ریزی و طراحی‌هایی داشتند. این افراد همه قانون را بهتر از من و شما می‌دانند و می‌دانند نمی‌توانند چیزی را اثبات کنند و دلیلی برای ارائه کردن ندارند و البته پشتیبانی‌هایی هم برای این کارها داشتند.


وی در پاسخ به این سوال که «آیا رسانه‌های وابسته به جریان مخالف نظام با شما مصاحبه‌ای انجام داه‌اند و رفتارشان چگونه بوده است؟» گفت:


شاید ده‌ها بار با ما تماس گرفتند که مصاحبه کنند، اطلاعاتی کسب کنند، یک شکلی که می‌خواهند بگویند این اتفاق از طرف نظام بوده و این را وانمود کنند، حتی من این مصاحبه‌ی آخری که داشتم با خبر نگار (جرس) که خانوم بود خیلی سوالاتی کردند که بخشی از مصاحبه را جا انداختند و سوالات زیادی که محکم جواب‌شان را دادم و حالا بخشی را حذف کرده و منتشر نکردند چون ترسیدند.


دوستان خود ما باید با تمام خانوداه‌ها ارتباط برقرار کنند، سرکشی کنند چون بعضی خانواده‌ها کسی را ندارند. من سراغ دارم مثلاً فامیلی ندارند که تحصیل کرده باشند بعد این خناس‌ها می‌روند و با این‌ها صحبت می‌کنند که بگویند نظام مقصر بود است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد