جریان فتنه و «سن تئاتر»


جریان فتنه و «سن تئاتر»

شخصی جهت قضای حاجت مستأصل شده بود و به دنبال نقطه خلوتی می‌گشت. بعد از مدت‌ها پرس و جو و دوندگی با عجله وارد محلی شد و در یک گوشه تاریک مشغول قضای حاجت شد ولی ناگهان نور شدید چند نورافکن محوطه را روشن کرد و صدای کف زدن جماعت به هوا برخاست و او با نگاه به افراد تازه متوجه شد که محوطه تاریک انتخاب‌شده  «سن‌تئاتر» بوده است!
اواخر هفته گذشته کروبی در مصاحبه با شبکه خبری بی‌بی‌سی، برای چندمین بار نکاتی را در رابطه با انتخابات سال گذشته مطرح کرد که یا اساساً دروغ بود یا مواردی بود که نظام برای حل و اعاده حقوق آسیب‌دیدگان آن وارد شده است. این اقدام کروبی آن هم در شرایطی که غرب و در رأس آنها امریکا و رژیم صهیونیستی با همه توان برای فشار به نظام اسلامی و دستاوردهای ارزشمند آن از طریق تحریم‌های فراگیر اقتصادی و تهدید به حمله نظامی، بسیج شده بود، بی‌شباهت با رفتار آن شخص مستأصل  نیست.
کروبی همچون آن شخص مستأصل بدون اینکه شناختی از محیط پیرامونی خویش داشته باشد، در مسیری گام نهاده است که غرب به جهت همنوایی سخنان او با اقدامات خویش، برای این سخنان هورا کشیده و او را مورد تشویق قرار می‌دهد، با این تفاوت که شخص مستأصل با دیدن خود در «سن تئاتر» شرمنده و خجالت‌زده محل را ترک می‌کند ولی کروبی هنوز از اظهارات سخیف و متضاد با منافع و امنیت ملی که هراز گاهی با شبکه‌های داخلی و خارجی انجام می‌دهد، آگاه نبوده یا خویش را به تغافل می‌زند.
 کروبی که تا دیروز به عنوان سمبل و نمادی از یک شخص ساده‌لوح معرفی می‌شد، امروز مردم به جهت همسویی او با دشمنان، او را در زمره معاندین نظام قرار داده‌اند، چرا که او به درستی می‌داند مواردی که با شبکه‌های خارجی مطرح کرده است، خلاف واقع است و این نکته را در دیدار برخی افراد و شخصیت‌های دلسوزی که تلاش می‌کردند او را از چاه ویلی که گرفتار آمده است، نجات دهند، به صراحت اعتراف کرده است. رفتار امروز کروبی را با کدام منطق می‌توان با قول‌هایی که او از یک ماه پیش به یکی از شخصیت‌ها آن هم در زمانی که او از حلقه مردم معترض قم رهایی یافته بود، تحلیل کرد.
 البته کاملاً روشن است کسی که در کمتر از یک هفته پس از آزادی از مهلکه مردمی در قم، بیانیه تند صادر می‌کند و در توجیه صدور این بیانیه، مدعی می‌شود اگر آن دیدار و آن قول و قرارها و اعتراف به اشتباهات نبود، بیانیه‌ای تندتر صادر می‌کردم، نباید انتظار داشته باشیم در نرد عشق‌بازی با دشمنان قسم‌خورده انقلاب، متعهد به رفتاری باشد که در راستای منافع جمهوری اسلامی و انقلاب است.
چرا کروبی و غرب از سپاه پاسداران عصبانی هستند؟ کدام یک از دیگری خط می‌گیرند؟ نیم‌نگاهی به تحلیل‌های منتشر شده از اتاق‌های فکر و مؤسسات ضدایرانی در غرب نشان می‌دهد، خط مقابله با بزرگ‌ترین نهاد و مجموعه مدافع نظام جمهوری اسلامی یعنی سپاه پاسداران از آن سوی مرزها کلید می‌خورد و برخی افراد همچون کروبی فقط نشخوار‌کننده از آبشخوری هستند که خوراک آن را دیگران تهیه کرده‌اند.
 اگر باور ندارید به سندی که در پنجم جولای 2010(14تیر 1389) توسط مؤسسه امریکن‌اینترپرایز تحت عنوان «ایران در سال 2025» منتشر شده است، توجه کنید.
کروبی در مصاحبه با شبکه خبری بی‌بی‌سی با انتقاد از دخالت سپاه در مسائل اقتصادی کشور و دیگر مواردی که سپاه با اقتدار طی سالیان گذشته در آن ورود پیدا کرده و منشأ خدمات بزرگی بوده، سخن رانده بود و مؤسسه امریکن اینترپرایز هم با اشاره به نقش سپاه در آینده، این نهاد مقدس و تأثیرگذار انقلاب را در کانون تیررس خود قرار داده و سپاه را بزرگ‌ترین مانع غرب برای نفوذ در ایران معرفی کرده است.
بر کسی پوشیده نیست که کروبی و دشمنان خارجی نظام هر دو در یک مسیر حرکت می‌کنند و تخریب نهادهای مؤثر نظام از جمله سپاه پاسداران یکی از آن سناریوهایی است که توسط این دو جریان دنبال می‌شود و قطعاً این پازل با مدیریت غرب و پیاده‌نظامی افرادی چون کروبی تکمیل می‌شود.
شاید کروبی و امثال او ندانند روی «سن تئاتر» قرار دارند ولی مردم حضور خجالت‌آور او و دیگران را در این صحنه می‌بینند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد